Abonnement på Historisk Tidsskrift for privatpersoner, se nedenfor.

Abonnement på Historisk Tidsskrift for institutioner (biblioteker mm.), se her. Library subsciptions for Historisk Tidsskrift, click here.

Køb af ældre årgange af Historisk Tidsskrift, se her. Køb af enkelte artikler fra de seneste årgange, se her.

Abonnement på Historisk Tidsskrift for privatpersoner vil sige medlemskab af Den danske historiske Forening. Medlemskab kan tegnes og betales i denne webshop eller ved henvendelse til ekspeditionen på histtid@hum.ku.dk. Medlemskab er fortløbende.

­For almindelige medlemmer 350 kr. + evt. forsendelse (til udlandet, Grønland og Færøerne)
For studerende (dog maksimalt 6 år) og for danske medlemmer af de finske, norske og svenske historiske foreninger 200 kr.
For udenlandske medlemmer af de finske, norske og svenske historiske foreninger 310 kr.
Abonnement på Historisk Tidsskrift kan også tegnes hos boghandlerne.

Order by:
orderby
Display:
350.00 DKK
plus shipping
Abonnement for medlemmer bosiddende i Danmark. Medlemmer i Grønland og på Færøerne: se abonnement i udlandet.
460.00 DKK
plus shipping
Abonnement i udlandet, samt i Grønland og på Færøerne.
200.00 DKK
plus shipping
Alle studerende ved videregående uddannelser i Danmark (også åbent universitet) kan tegne studentermedlemskab, dog højst i seks år.
200.00 DKK
plus shipping
For medlemmer af den norske, svenske eller finske historiske forening bosiddende i Danmark.
310.00 DKK
plus shipping
For medlemmer af den norske, svenske eller finske historiske forening bosiddende uden for Danmark.